Over Nanouk

Als filmmaker produceer ik al een paar jaar met plezier korte films, van het script tot en met de montage. Op dit moment ben ik als video producer werkzaam bij BEVER, waar ik verantwoordelijk ben voor de online videoproducties. Daarnaast werk ik aan eigen films.

Ik sta altijd open voor samenwerkingen. Contact me als je wil brainstormen over een korte (bedrijfs)film, maar zeker ook wanneer je een editor nodig hebt.

Ik werk in verschillende samenstellingen. Samen met een crew of ik ga zelf met de camera op pad. Het liefst ben ik aan het regisseren, monteren en produceren.

Bij Bever werk ik aan video’s voor het Bever blog, Youtube, Facebook & Instagram. Ik ben verantwoordelijk voor het gehele productieproces, van het schrijven van het script, het draaien tot en met de montage. Samen met mijn collega’s uit het Marketingteam werk ik aan onze missie om heel Nederland naar buiten te brengen.

Daarnaast werk ik aan korte documentaire portretten. Ik houd ervan om gepassioneerde mensen in beeld te brengen. Het liefst richt ik de cameralens op gedreven sporters, inspirerende kunstenaars of bijzondere beroepen.

Kijk rustig rond op mijn website en wie weet zien we elkaar in de toekomst!