BEVER – BUITEN SPOTTEN πŸŒ΅πŸ‘€


PROMO

In Buiten spotten ontdekken mijn collega’s Maaike en Lotte toffe en bijzondere buitenplekken in Nederland πŸŒ΅πŸ‘€

Kajakken door Utrecht.
Nederland is een echt waterland. De beste plek om nieuwe bestemmingen te ontdekken is dan ook vanaf dat water! Vanaf het station neemt Lotte je mee door de historische binnenstad van Utrecht om vervolgens de dag af te sluiten in een mooi natuurgebied. Dit allemaal per kajak! Hoe ze dat voor elkaar krijgt zie je in deze nieuwe Buiten Spotten.

Kamperen in het centrum van Leiden.
In Nederland zijn prachtige campings te vinden. Maar heb jij er wel eens aan gedacht om bij iemand in de achtertuin te kamperen? Tijdens het jaarlijkse evenement Camp the Night gingen Bevers Maaike en Lotte in het centrum van Leiden kamperen. En yes, er ze kwamen daadwerkelijk in een oase van rust terecht. Ontdek deze bijzondere kampeerervaring in de nieuwe Buiten Spotten.

Let’s clean up!
Bever organiseerde met United By Blue en een groep vrijwilligers een clean-up bij de IJmeerdijk in Almere. Op het eerste gezicht ziet de dijk er schoon uit, maar wanneer je beter kijkt ligt er meer afval en plastic tussen de stenen dan dat je had verwacht. Het doel van de actie? Buiten is natuurlijk de plek waar we het liefste zijn, dus dat willen we graag schoonhouden. Onze collega Maaike draagt hier ook een steentje aan bij en steekt haar handen uit de mouwen. Hoeveel afval denk jij dat er wordt opgehaald?

Houthakclinic, Leersum.
In deze vlog gaat Lotte aan de slag met Houthakken, natuurlijk met de kennis van Staatsbosbeheer​!

Bever Buitenfest.
In deze Buiten spotten, laat Lotte je zien wat er op het jaarlijkse Bever Buitenfest allemaal gebeurd!

Kampeer-event.
Lotte neemt een kijkje tijdens het kampeer-event van Bever in Houten. Hier staan wel heel veel tenten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *