BEVER – EEN IDEALE TENT IS LICHT ÉN STERK


PROMO

De tenten van Bever zijn erg licht, maar daarbij ook nog eens heel sterk. Onze collega Maaike laat in deze drie video’s zien hoe dat kan.

Een goede tent is lichtgewicht én sterk. Met aluminium stokken en een buitendoek van nylon, heb je dit alvast gecoverd. Maar blijft zo’n relatief lichte tent ook heel bij extreem weer? We testten het voor je! En wel in de windtunnel van de TU Eindhoven! Bekijk het resultaat in deze video.

Tentstokken zijn belangrijk voor een lichte, maar sterke tent. De stokken creëren namelijk het frame van je tent, dat nogal wat te verduren krijgt. Leer in deze video wat de beste stokken zijn voor een stevige tent!

Als het buitendoek van je tent licht van gewicht is, scheelt dat in kilo’s. Maar het doek moet je ook beschermen. Wel zo fijn dus, als het een stootje kan hebben. In deze video zie je welk soort doek licht en tóch sterk is. Meer weten over tenten? Of je nu gaat voor die lange trekking, een familievakantie of een weekend weg met vrienden, er is altijd een tent die past bij jouw plannen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *